Milwaukee M18 FUEL FCHS-0 Kettingzaag 40 cm body

Levertijd in overleg

Ontvang nu een gratis accu bij aankoop van een M12 of M18 Powertool.

  • M12: geldig vanaf € 100,00 (exclusief BTW)
  • M18: geldig vanaf € 200,00 (exclusief BTW)

Deze actie is geldig bij aankoop van een powertool van 1 juni t/m 30 juni 2024 en de Milwaukee voorwaarden zijn van toepassing.

De gratis accu ontvang je van Milwaukee door deze zelf aan te vragen via de volgende actiewebsite: klik hier


Milwaukee M18 FUEL FCHS-0 Kettingzaag 40 cm body is per 1 stuks te bestellen

Details
Dit artikel betreft een losse body, deze machine wordt dus EXCLUSIEF accu's en lader geleverd.

Ervaar ongekende kracht en prestaties met de Milwaukee M18 FUEL Kettingzaag 40 cm, die moeiteloos de meest veeleisende toepassingen voor kettingzagen overtreft in vergelijking met benzinekettingzagen.

Dankzij de baanbrekende FUEL™ technologie behoudt deze kettingzaag de snelheid in lastige toepassingen, waardoor hij benzinekettingzagen tot en met 40 cc overtreft. Het geavanceerde HIGH OUTPUT™ systeem tilt de M18 FUEL™ technologie naar een hoger niveau, waardoor grotere prestaties en een langere werkduur worden geleverd. Deze tool is specifiek ontworpen om optimaal samen te werken met HIGH OUTPUT™ accu's.

Met een indrukwekkend uithoudingsvermogen per lading kan de zaag maar liefst 150 stukken van 100 mm x 100 mm grenen snijden op één volledige lading van een 12,0 Ah accu. De metalen tandwielen leveren het beste koppel in hun klasse, en de variabele schakelaar biedt de gebruiker volledige controle over het vermogen, reagerend in minder dan een seconde om de volledige snelheid te bereiken.

De volledig metalen velkam geeft de gebruiker een grotere hefboomwerking bij het zagen, terwijl het oliereservoir gemakkelijk toegankelijk is en voorzien is van een helder kijkvenster. De kettingzaag wordt geleverd met 80cc olie, kettinggereedschap en een kettingsbeschermer.

Dankzij het flexibele accusysteem, dat werkt met alle MILWAUKEE® M18™ accu's, ben je altijd klaar voor elke zaaguitdaging. Ontdek de kracht van de Milwaukee M18 FUEL Kettingzaag en ervaar topprestaties zonder concessies.
Meer informatie
Meer informatie
GTIN 4058546226688
Basiseenheid STUKS
Merk Milwaukee
Accuvoltage 18V
Type FCHS-0
Reviews
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan