Vanwege Koningsdag, zijn wij op zaterdag 27 april gesloten.

Helly Hansen Oxford Softshell Jas 74290

Details
Ontdek het beste van comfort en weerbestendigheid in de Oxford-familie met deze softshelljas van Helly Hansen. Deze jas combineert het beste van beide werelden en biedt u het ultieme draaggemak.

De softshelljas heeft versterkte schouders en een afneembare capuchon, waardoor extra duurzaamheid en bescherming tegen de elementen worden geboden. De volledig stretchbare softshell-stof van de jas zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, terwijl de zachte geborstelde voering voor een comfortabele pasvorm zorgt.

Met deze softshelljas kunt u alle kanten op. Draag hem op zichzelf tijdens koude ochtenden op de werkplek, waarbij de jas wind- en weerbestendigheid biedt. Of gebruik hem als extra laag voor extra warmte tijdens koudere dagen.

Of u nu aan het werk bent op een bouwplaats, buitenactiviteiten onderneemt of gewoon een veelzijdige jas zoekt, de softshelljas uit de Helly Hansen Oxford-familie is de perfecte keuze. Profiteer van het ultieme comfort, de weerbestendigheid en de veelzijdigheid van deze jas.

Investeer in kwaliteit en functionaliteit met deze softshell jas. Ervaar de ultieme flexibiliteit en bescherming die deze jas te bieden heeft en maak van elke dag een comfortabele en stijlvolle dag. Kies voor de softshelljas uit de Oxford-familie en geniet van het beste van beide werelden.
Meer informatie
Meer informatie
Merk Helly Hansen Workwear
Type 74290
Reviews
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan