Helly Hansen Oxford Fleece Jas 72026

Details

Of u nu op zoek bent naar een comfortabele buitenlaag of een warme tussenlaag op koudere dagen, de Oxford-fleecejas is de perfecte keuze. Met zijn hoogwaardige constructie en betrouwbare prestaties biedt deze jas het comfort en de bescherming die u nodig heeft.

Wat de Oxford-fleecejas echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled fleece van Polartec®. Door te kiezen voor gerecycled materiaal draagt u bij aan het milieu en vermindert u uw ecologische voetafdruk. U kunt dus genieten van het comfort en de kwaliteit van deze jas, terwijl u tegelijkertijd een positieve impact heeft op de wereld om u heen.

Met zijn stijlvolle ontwerp en duurzame materialen is de Oxford-fleecejas niet alleen functioneel, maar ook modieus. Of u nu een outdoorliefhebber bent, een actieve professional of gewoon op zoek bent naar een veelzijdige jas voor dagelijks gebruik, deze fleecejas voldoet aan al uw eisen.

Kies voor de Oxford-fleecejas en ervaar het comfort, de betrouwbaarheid en de milieuvriendelijkheid die deze jas te bieden heeft. Met zijn uitstekende warmte-isolatie en veelzijdigheid is deze jas een essentieel kledingstuk voor alle seizoenen. Investeer in kwaliteit en maak een bewuste keuze voor uzelf en het milieu met de Oxford-fleecejas.

Eigenschappen

  • Poulardes® gerecycled fleece
  • Dubbellaags materiaal in kraag
  • YKK®-voorrits met kinbescherming
  • Borstzak met YKK®-rits
  • Handzakken met YKK®-rits
  • Handzakken met geborstelde voering
  • Flatlocknaden voor extra comfort
Meer informatie
Meer informatie
Merk Helly Hansen Workwear
Reviews
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan