Vacatures

Kom jij werken bij Groot Techniek?


Bij Groot Techniek kun je terecht voor aandrijvingen, gereedschap, bevestigingsmaterialen, machines, hydrauliek, pneumatiek, PBM, bedrijfskleding tot aan onderdelen voor de racerij.   Naast onze verkoop van artikelen zijn wij ook het adres voor service en reparatie van compressoren, hogedrukreinigers, hydraulische slangen, cilinders en elektrisch gereedschap. Ook beschikken wij over een uitgebreide hydrauliekwerkplaats voor de assemblage van powerpacks.  

Voor onze vestiging in Winkel zoeken wij een:  

VERKOPER HYDRAULIEK/ PNEUMATIEK (M/V)


Is hydrauliek jouw ding? Als Verkoper Hydrauliek/ Pneumatiek speel jij een belangrijke commerciële rol binnen Groot Techniek.

Als Verkoper Hydrauliek/ Pneumatiek heb je een veelzijdige functie. Het is een commerciële binnendienst functie waarbij de zwaarte echt zit in de hydrauliek. Je voornaamste taak is het verkopen van hydraulische producten en systemen. Daarnaast geldt dat je technische vragen van klanten beantwoordt. Zie jij mogelijkheden om onze klanten te voorzien van een betere oplossing? Dan stel je dat voor. Je hebt dus ook een scherp commercieel oog. Naast het commerciële zorg je er – samen met de inkoopafdeling – voor dat we het juiste assortiment op voorraad hebben. Ook weet je de inkoopafdeling te voorzien van advies bijvoorbeeld ten aanzien van de leveranciers. Een proactieve houding ten aanzien van onze processen en procedures is cruciaal.


Wat wij vragen

  • Je wil continu verbeteren en hebt een proactieve houding ten aanzien van processen en procedures.
  • Je beschikt over minimaal twee jaar aantoonbaar relevante werkervaring op gebied van hydrauliek/ pneumatiek.
  • Heb je eerder business-to-business verkopen gedaan? En kan je daarnaast ook nog eens overweg met het programma Navision? Dan is dat een pré (maar geen vereiste).
  • Je hebt minimaal een mbo-niveau 4 opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde (specialisatie hydrauliek) afgerond. Heb je deze opleiding niet afgerond, maar beschik je wel over meerdere jaren relevante werkervaring? Dan zien wij jouw sollicitatie ook graag tegemoet.


Wat wij bieden

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Verschillende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
  • Een fijne werksfeer binnen een informeel, no-nonsense team.
  • Een 40-urige werkweek. Een parttime dienstverband is uiteraard bespreekbaar.


Wie ben jij als Verkoper Hydrauliek/ Pneumatiek?
Je bent proactief. En daarnaast zie jij stilstand als achteruitgang. Je vervult een belangrijke rol in de organisatie en daarom is het belangrijk dat jij beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Je bent niet alleen een externe relatiebeheerder, maar ook intern weet je relaties te onderhouden met verschillende afdelingen. Je bent iemand die zich niet zomaar uit het veld laat slaan. Stress? Dat komt niet voor in jouw woordenboek.

Hoe solliciteer ik op deze functie?
Dus ben jij onze nieuwe commerciële, technische superheld? Wacht dan niet langer en kom ons versterken door vandaag nog jouw gegevens achter te laten. Dit doe je door je sollicitatie en cv digitaal te sturen naar [email protected]  
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken op telefoonnummer 06-80 16 54 55.